Warunki rezerwacji

WARUNKI REZERWACJI

1. Caritas Diecezji Koszalińsko-Kołobrzeskiej, Ośrodek Charytatywny dla Dzieci pw. św. Aniołów Stróżów w Kołobrzegu (78-100), ul. Aniołów Stróżów 1, NIP 671-169-65-13 oświadcza, że dysponuje wolnymi miejscami w Ośrodku w terminie ustalonym dla dokonania rezerwacji.
  2. Dokonywana rezerwacja poprzedza właściwą umowę na pobyt w Ośrodku Charytatywnym dla Dzieci pw. św. Aniołów Stróżów w Kołobrzegu.
  3. Przy dokonywaniu rezerwacji należy podać termin pobytu, ilość osób: uczestników z podziałem na dziewczęta i chłopców, kadry z podziałem na panów i panie, pozostałych osób (kierowców, pilotów, rodziców).
  4. Przy dokonywaniu rezerwacji należy podać pierwsze świadczenie żywieniowe w dniu przyjazdu i ostatnie świadczenie żywieniowe w dniu wyjazdu.
  5. Wstępnie przyjęta rezerwacja jest obowiązująca po wpłacie zadatku w wysokości 25% wstępnie ustalonych kosztów pobytu z przedstawicielem Ośrodka.
  6. Wpłaty należy dokonać na rachunek bankowy Ośrodka numer 71 1020 2791 0000 7302 0244 9585, z podaniem tytule wpłaty lub przelewu informacji:

- termin rezerwacji,

- imię i nazwisko osoby, na którą została dokonana rezerwacja wstępna.

1. Po dokonaniu wpłaty zadatku Ośrodek wystawi wpłacającemu fakturę lub paragon, które zostanie rozliczona przy dokonywaniu płatności za cały okres pobytu. Jeśli odbiorcą faktury ma być inna osoba (lub firma) niż wpłacający zadatek, to rezerwujący obowiązany jest podać taką informację w treści przelewu.
  2. Zadatek należy wpłacić w terminie 3 dni od dokonania rezerwacji.
  3. Płatność zadatku, jak i płatność za pobyt, jest płatnością za usługę noclegową.

Dopłata do rozliczenia całego pobytu wraz z opłatą klimatyczną następuje w recepcji Ośrodka w pierwszym dniu pobytu.